Internet Seven lanceert Voetbaldeals.com

Het is eindelijk zover. In samenwerking met Harm Jan Bosscher en Niels de Vries lanceren we Voetbaldeals.com; de beste aanbiedingen voor een fantastisch voetbalseizoen!

Nog een aanbiedingensite?

Ja, we lanceren nog een aanbiedingensite. Waarom? Omdat de aanbieding voor veel bedrijven nog steeds een fantastisch middel is om klanten aan te spreken en kennis te laten maken met hun (web)winkel, dienstverlening of product. En een goede aanbieding doen bij een externe site, die er alles aan doet om zoveel mogelijk voor je te verkopen op no cure no pay basis, kan niet anders dan rendabel zijn.

Maar ook de consument heeft er baat bij. Het idee moet zijn dat iedere voetballer, zowel passief als actief, een fantastisch voetbalseizoen moet kunnen ervaren. Een nieuw trainingspak of toch een keer een voetbalreis naar Engeland of Spanje voor een goede prijs. Als wij als Voetbaldeals.com een sterke community op kunnen bouwen, kunnen een heleboel voetballers net iets meer genieten van hun favoriete sport.

Suggesties?

Heb je suggesties voor aanbiedingen of moeten we verbeteringen doorvoeren op de website? We horen het graag in de comments, of via info@voetbaldeals.com.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.