Verhoog uw populariteit

Een website genereert niet alleen een hoge positie in zoekmachine vanwege een juist geoptimaliseerde inhoud, maar ook door een hoog populariteitsgehalte. De populariteit van een website hangt af van de hoeveelheid inkomende links. Hoe meer links er naar uw website verwijzen, hoe populairder uw site wordt. En hoe hoger de positie in zoekmachines.

Het bereiken en behouden van een populaire website gebeurt met linkbuilding. Internet Seven gaat op het internet op zoek naar strategische plaatsen om een link naar uw website te laten plaatsen. Hoe beter de kwaliteit van de site die naar u linkt, hoe belangrijker de link. Het is dus essentieel dat uw websites veel inkomende linkjes van een hoge kwaliteit hebben.

Hoe meet Google deze populariteit?

Google heeft het zogenaamde PageRank ontwikkeld om populariteit van websites te meten. Googles eigen uitleg van PageRank is als volgt.

Door PageRank wordt objectief gemeten hoe belangrijk webpagina’s zijn. Hiervoor wordt een vergelijking opgelost met meer dan 500 miljoen variabelen en twee miljard termen. PageRank telt geen directe koppelingen maar interpreteert een koppeling van pagina A naar pagina B als een stem van pagina A voor pagina B. Aan de hand van het aantal stemmen voor een pagina wordt door PageRank bepaald hoe belangrijk die pagina is.

Niet alleen voor betere posities

Internet Seven helpt uw populariteit te verbeteren met behulp van linkbuilding. Dit doen we niet alleen voor Google, maar ook om uw afhankelijkheid van Google te beperken. Elke geplaatste link zorgt niet alleen voor een betere positie, maar ook voor meer bezoekers. Door goede linkbuilding krijgt u meer bezoekers van verwijzende bronnen, die vaak beter converteren dan Google bezoekers.

Linkbuilding Strategie

Is uw website geoptimaliseerd, maar verschijnt u maar niet hoog genoeg in zoekmachines? Dan is een concrete linkbuilding strategie voor u de oplossing. Deze strategie wordt gebaseerd op een scan van uw site en de inkomende links. Wij bedenken deze linkbuilding strategie en voeren hem samen met u uit.