Copywriting met een idee

Content is King; een veel gehoorde term in de SEO wereld. Goede webteksten zorgen niet alleen voor goede posities in Google, maar ook voor converterende bezoekers. Met teksten overtuig je de bezoekers van kennis, kunde en autoriteit.

Psychologie in webteksten


Een goede tekstschrijver schrijft niet alleen over het onderwerp, maar speelt met woorden om de bezoekers psychologisch te triggeren om over te gaan tot een verkoop, offerte aanvraag of het pakken van de telefoon. Met actieve woorden als ontdek, ervaar en download bereik je veel meer dan met lees meer of klik hier, bijvoorbeeld.

Webteksten en SEO

Onleesbare teksten, met in elke zin het keyword, brengen je niet meer naar de top van zoekmachines. Maar goed geoptimaliseerde webteksten die goed leesbaar zijn, de gebruiker de juiste informatie biedt en uiteindelijk leiden tot conversies doen dat wel.

Voor slechts €45,- per uur schrijven wij uw webteksten. U wilt toch ook goed vindbaar zijn en meer omzet uit uw website halen? Dan neemt u nu contact op met Internet Seven. Converterende webteksten, geschreven door een uitstekende tekstschrijver zijn uw sleutel tot (online) succes.