Wij zorgen voor concrete leads, dat betekent meer omzet voor u

Niet iedere aanvraag betekent ook meteen een opdracht of een nieuwe klant. En dat is natuurlijk jammer, want zo ziet u dat wel het liefst. Internet Seven kan u helpen met waardevolle leads. Leads waar nieuwe klanten en concrete opdrachten uit voort komen. Klanten die uw dienst graag nog eens willen afnemen. Deze nieuwe business genereren wij voor u door middel van leadgeneratie.

Onder leadgeneratie verstaan we het in contact komen met nieuwe, potentiële klanten. Dit kan op allerlei verschillende manieren. Internet Seven genereert leads met behulp van online marketing. Wij zorgen voor nieuwe klanten op basis van uw eigen website en content, en u weet van tevoren precies wat een lead kost. Bovendien kunt u aangeven hoeveel aanvragen u wilt ontvangen. U merkt het, u bepaalt het allemaal zelf. Wij maken het alleen mogelijk.

Waarom u ons inschakelt voor leadgeneratie

Wat wij doen is voor u de juiste, kwalitatief hoogstaande leads verkrijgen via het internet. Zo komt u in contact met klanten die graag uw dienst of product willen afnemen, want ze hebben u immers zelf gevonden in een zoekmachine. Als u wilt profiteren van een constante stroom aan leads, is het slim om ons in te schakelen voor professionele leadgeneratie. Op deze manier kunt u uw bedrijf een boost geven, of zelfs een permanente groei doormaken.

We kunnen er ook voor zorgen dat uw salesteam wordt voorzien van warme leads die ze gemakkelijk binnen kunnen tikken. Van loodgieter tot meubelzaak, accountantskantoor en hotelketen; Internet Seven verzorgt leadgeneratie in iedere beroepsgroep en voor elke bedrijfstak.

Internet Seven heeft jarenlange ervaring met leadgeneratie. Wij opereren met kennis van zaken