Prakstische insteek, uitstekend resultaat

Door op een transparante en eerlijke wijze met u te communiceren, weet u altijd waar u aan toe bent. En bij Internet Seven geloven we niet in ondoorzichtige adviesplannen met veel vaktaal, waardoor u door de bomen het bos niet meer ziet. Helder, eerlijk en begrijpelijk, dat is praktisch!

Online marketing voor het MKB

Internet Seven is een jong internet marketing bureau met een grote ambitie om met onze praktische aanpak een uitstekend resultaat voor onze klanten te halen. Door voor vele verschillende klanten te werken, weten we van allerlei branches de kansen en bedreigingen. En na een eerste kop koffie, weten we vaak al hoe we voor u aan de slag kunnen. Bij Internet Seven heerst de overtuiging dat een goede websites en goede resultaten voor elk budget mogelijk is, zolang daar maar helder, eerlijk en begrijpelijk over gecommuniceerd wordt.

Onze partners

Wij werken graag samen met bedrijven om de juiste resultaten te kunnen behalen. Hieronder een overzicht van onze partners.

Friks Web & MarketingFriks Web & Marketing uit Leeuwarden is één van de grootste online bureaus uit het Noorden en gespecialiseerd in Magento, WordPress en Drupal webshops en websites.
TekstschrijverigTekstschrijverig is één van de beste tekstschrijvers in Groningen. Voor creatieve teksten voor websites, folders en andere presentatieteksten is Tekstschrijverig het bureau dat we inschakelen.
ConvidentConvident uit Groningen is een uitstekende webbouwer, waar we regelmatig nieuwe sites mee ontwikkelen.
Internet PerfectSamen met Internet Perfect uit Groningen pakken we regelmatig SEO en linkbuilding trajecten op.

Gunstige tarieven, open werkwijze

In vergelijking met andere marketing bureaus hanteert Internet Seven gunstige tarieven. U betaalt voor SEO diensten maar €45,- per uur dat gewerkt wordt. Dus wanneer er van tevoren vier uren afgesproken is en Internet Seven voltooit de opdracht in drie uren, betaalt ook u maar drie uren. Dat is mijn praktische en open aanpak.