Doelgericht online adverteren

Search, Display en Social Advertising

Alleen een website lanceren en hopen dat hij scoort in zoekmachines is tegenwoordig niet meer genoeg. In dit tijdperk van internet marketing is het belangrijk om te zorgen voor gerichte online advertising. Met advertising bedoelen wij het online adverteren van uw website in zoekmachines, op sociale platformen en op andere relevante sites.

Als u ons inschakelt voor online advertising zorgen wij voor een ROI op uw investering. Dat houdt voor ons in dat u investeert in goede advertising, en dat wij zorgen dat dit winst oplevert. U verdient uw investering gewoon weer terug.

Adverteren met een gedachte

Daarom schakelt u Internet Seven in. Een advertising campagne valt of staat met een duidelijk doel. Dat doel bepalen we samen. Vervolgens zorgen wij voor een concrete strategie, een doelstelling met de daarbij behorende pijlers. Hieronder vallen onder andere het meten van – en de kosten per conversie. Bovendien moeten we bepalen van welke vorm van advertising u gebruik gaat maken.

Er zijn verschillende manieren van online advertising. De belangrijkste leggen wij aan u voor.

Google Ads – Search

Adverteren op belangrijke zoektermen in Google met Google Ads. Dit wordt ook wel Search Engine Advertising genoemd, ofwel SEA.

Google Ads – Display

Wilt u meer naamsbekendheid? Met Display Advertising (banners) bereikt u een groot publiek in uw eigen regio.

Social Ads

Adverteren op sociale netwerken is niet meer weg te denken uit de marketingmix. U bereikt met een simpele advertentie al snel duizenden mensen in uw regio.