Doelgericht online adverteren

Search, Display en Social Advertising

Alleen een website lanceren en hopen dat hij scoort in zoekmachines is tegenwoordig niet meer genoeg. In dit tijdperk van internet marketing is het belangrijk om te zorgen voor gerichte online advertising. Met advertising bedoelen wij het online adverteren van uw website in zoekmachines, op sociale platformen en op andere relevante sites.

Als u ons inschakelt voor online advertising zorgen wij voor een ROI op uw investering. Dat houdt voor ons in dat u investeert in goede advertising, en dat wij zorgen dat dit winst oplevert. U verdient uw investering gewoon weer terug.

Adverteren met een gedachte

Daarom schakelt u Internet Seven in. Een advertising campagne valt of staat met een duidelijk doel. Dat doel bepalen we samen. Vervolgens zorgen wij voor een concrete strategie, een doelstelling met de daarbij behorende pijlers. Hieronder vallen onder andere het meten van – en de kosten per conversie. Bovendien moeten we bepalen van welke vorm van advertising u gebruik gaat maken.

Er zijn verschillende manieren van online advertising. De belangrijkste leggen wij aan u voor.

Google Adwords

Adverteren op belangrijke zoektermen in Google met Google AdWords. Dit wordt ook wel Search Engine Advertising genoemd, ofwel SEA. Als officieel Google Partner is Internet Seven uw beste keuze voor uw AdWords inspanningen.

Display Advertising

Wilt u meer naamsbekendheid? Met Display Advertising bereikt u een groot publiek in uw eigen regio. Internet Seven zorgt dat u zichtbaar bent voor de juiste personen, op de meest passende sites en op het beste moment.

Facebook Ads

Eén van de grootste sociale netwerken is Facebook. U bereikt met een simpele advertentie al snel duizenden mensen in uw regio. Bovendien kunt u zelf bepalen welke doelgroep u benadert, kunt u dagelijks uw budget beheren en aanpassen.

Video Advertising

Heeft u een promotievideo voor uw bedrijf en wilt u deze inzetten om meer publiek te bereiken in uw regio? Internet Seven adverteert met uw video op elke grote site van Nederland (of daarbuiten), maar alleen aan mensen die in uw regio vallen.