Website laten maken?

Interactief, Responsive en eenvoudig in beheer

Wilt u voordelig een goede website laten maken, waarbij aan gebruiksvriendelijkheid en SEO gedacht is? Een website waarvan basis goed is en u zelf volledig het beheer hebt? In de huidige tijd is het heel belangrijk dat deze interactief en responsive is. Internet Seven helpt u hier graag bij. U geeft uw wensen aan en wij laten onze creatieve geesten aan het werk. Bij Internet Seven gaan wij niet voor minder dan uitstekende kwaliteit.

Enkele websites van Internet Seven

regio-offertes website
flight view experience website
goalshot website

Responsive websites

Als u een website wilt laten maken anno 2016, moet deze natuurlijk op alle apparaten goed zichtbaar en functioneel. Daarom leveren wij alleen nog maar websites op die responsive zijn. Naast de schaalbaarheid kijken we ook goed naar de contactmomenten op website, zoals de plaatsing van de Call-to-Actions (CTA’s).

Wordpress CMS

Al onze websites worden ontwikkeld in het meestgebruikte CMS ter wereld; WordPress. Hiermee heeft u zelf volledige controle over de inhoud en kunt u onbeperkt pagina’s en berichten aanmaken. Voor het up to date houden voor WordPress en de eventuele gebruikte plugins, kunt u gebruik maken van onze onderhoudsservice á €40,- per kwartaal.

Wilt u voordelig een goede website laten maken?